Mnenja

Moram vam povedati da so nam vaše hlačke rešile življenje – ali pa vsaj teden dni na mesec slabe volje, stiske in vsakodnevnega pranja hlač, pižam, posteljnin,…. Moji 12 letnici ni pomagal noben vložek, naj je bil še tako vpojen, da ji menstrualna kri ne bi zamazala hlačk, pižame, posteljnine in še česa zdraven. Čeprav si je vložke res pogosto menjala, ni nič pomagalo. Potem mi je prijateljica povedala za vaše hlačke…. Naročila sem tri kose, ker ste imeli akcijo 3 za dva… Hlačke so TOP! Zdržijo res veliko, hčerka lahko sedaj celo noč mirno spi, zjutraj jih spere s hladno vodo in nato še z milom ter jih da sušiti… čez dan jih ponavadi še enkrat zamenja, bolj zaradi občutka čistoče kot iz potrebe, saj pravi da ne čuti ne mokrote, niti neprijetnega vonja…. Obe sva čisto navdušeni, vložki so zanjo preteklost… Hvala vam za tako čudovit izdelek.

Alenka

Hlačkam sem zelo hvaležna, saj nudijo vse kar najbolj potrebujem tiste dni. 🌸Zaščita, neprepustnost, udobje in predvsem zdravju in okolju prijazne to so hlačke Boodi Finoo ❤️

Vložkom, ki pa samo iritirajo kožo pa za zmeraj adijo!🖐

Maja

Sem jih naročila za svojo najstnico in priznam, da sem bila zelo skeptična. Jih je preizkusila in jih zdaj kar naprej peremo. Spi se tudi baje bolje z boodi finoo, da o dnevih v šoli, na telovadbi niti ne govorimo. Ni limastega občutka, se nič ne voha,.... Po izkušnjah moje punce...vložki so preteklost, ker je boodi finoo tako ODLIČEN. Boodi finoo, hvala!

Petra

Hlacke mi je fant kupil, ker sem po operaciji na maternicnem vratu imela pogosta vnetja, posebej v casu med in po menstruaciji, verjetno zaradi vlozkov.

Sicer sva malo obotavljala, ker roko na srce, niso ravno poceni in ne ves, kako se bodo odnesle, ampak ce ne tvegas, ne izves.

In hlacke so super! Sem rabila en cas, da sem se navadila, zdaj pa jih ne menjam vec. Trenutno imam 3, se kaksne pa bi mi prisle se kako prav. Ker na sreco nimam mocnih krvavitev, hlacke menjam vsak vecer pred tusiranjem in zdrzijo brez problema.

Operem jih tudi z ostalimi oblacili v pralnem stroju, ker ne uporabljam mocnih detergentov.

So ravno prav visoke in res udobne. Pa sploh se ne opazi, da so "posebne". Res je velika razlika med njimi in vlozki. Koza bolj diha. Ni vec neprijetnosti med tistimi dnevi, tudi skrb za vlozke in bojazen, da se kaj premakne je izginila.

Ker pa se nimam nazaj urejenih menstruacij in nekaj dni niha, jih oblecem in nimam dodatnih skrbi.

Meni so res super 😊

Patricija

S hlačkami sem res zadovoljna.

Od začetka sem bila precej nezaupljiva in sem jih uporabljala predvsem doma in ponoči, ampak se je izkazalo, da je strah odveč. Vpijejo res ogromno, več od običajnih vložkov. Še bolj pomemben pa je občutek suhosti.

Tudi kroj hlačk mi zelo odgovarja.

Kaja

Boodi Finoo hlačke so nadvse udobne in neverjetno vpojne, tako da ni strahu pred puščanjem. Po pranju se sušijo dokaj dolgo, a je najpomembnejše to, da so okolju prijazne. Toplo priporočam!

Pera

Nekaj časa sem se odločala o nakupu in sva s prijateljico ob akciji naročili vsaka ene, za probo, saj nisva bile sigurne glede velikosti, vpijanja, kroja, ... Ampak nobena od naju ni razočarana! Res so super, vsem jih priporočam! Najraje jih nosim prvi ali drugi dan, ko imam močno krvavitev, saj so hlačke izjemno udobne in dihajo, tudi nikoli mi še niso prepustile. Res veliko vpijejo! Po več urah nošenja nimam nikoli neprijetnega občutka mokrote ali neprijetnega vonja. Se počutim, kot da bi imela oblečene navadne bombažne hlačke katerikoli drugi dan v mesecu. Če moram prve dni menstruacije od doma za cel dan rada uporabim kombinacijo menstrualne skodelice in menstrualnih hlačk, saj se še vedno navajam na to koliko krvi zadržijo-meje še nisem našla, kar je super :) Skratka idealen nadomestek neudobnih vložkov, s katerim pomagaš zmanjšati količino odpadkov v okolju! Sigurno bom naročila še kakšne.

V priponki pošiljam slikico stvari, ki mi v prvih dneh pomagajo do boljše volje in počutja. Kavč, čajček iz najljubše šalčke, luškan termafor, odlična čokolada in seveda vaše hlačke!

Lep pozdrav,

Manca

Hlačke Boodi Finoo so mi pomagale, da sem menstruacijo popolnoma vzljubila. Ker so kot čisto običajne hlačke, v "tistih dneh" sploh nimam občutka, da imam menstruacijo. So super udobne, nič ne prepuščajo (v povprečju jih nosim 10-12 ur) in kar je najpomembnejše, izboljšalo se je tudi moje intimno zdravje. Ko pa sem si še preračunala, koliko z njimi dejansko prihranim sem ugotovila, da je to najboljša naložba tako v moje zdravje kot tudi v zdravje planeta.

Hvala Boodi Finoo za večje ugodje in boljšo samozavest🖤

Elena

Moram povedati, da je druga menstra šla čez s štirimi hlačkami. Drugi dan, enu uro vadbo, hlačke gor od zjutraj.....megaaa, top....res! Fenomenalno! Pa laufala in skakala....

Maša

Vaše hlačke uporabljam že nekaj mesecev. Hlačke so še vedno boljše, kot vsi vložki ipd., skodelice skratka karkoli na svetu in sem neizmerno vesela, da sem vas "odkrila" in vas z veseljem priporočam naprej mojim prijateljicam ali jim celo kupim kot darilo.

Vanja

Ponosna, da sem bila med prvimi, ki je testirala hlačke. Trajalo je, vendar se je izplačalo. Hlačke so na koncu izpadle res vrhunske. Grem v šolo, na telovadbo in sem čist brez skrbi, da mi ne bo kaj ušlo. Bolj enostavno ne gre. Priporočam vsem, ne bo vam žal.

Lucija